Over ons

Werken bij >  Over ons >  Wie wij zijn

De kracht zit in onze mensen

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn. De kracht van Ratho zit dus in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat, want de ontwikkelingen gaan snel en je moet bij willen blijven en snel kunnen schakelen. Gelukkig doen we het écht samen! Bekijk hier wie er werken bij Ratho.

Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We communiceren nauw met elkaar én met de klant. Om dit waar te maken werken we nauw samen, vaak in projectgroepen ondersteund door o.a. ITGlue, Autotask en Microsoft  365 en Teams.

Hou jij er van om opdrachtgevers écht te leren kennen en ze niet te behandelen als een 'nummertje'? Help hen én uiteraard jezelf verder vooruit bij Ratho en solliciteer snel!

 

Wij zijn verbonden

Onze kracht is dat we het samen beter weten dan alleen. Onze eigenwaarde is 'verbonden'. Dat zijn we met onze opdrachtgevers én met elkaar. Bij ons kun je jezelf zijn en hoef je geen stropdas om of een duur pak aan, liever niet zelfs. Vertrouwen is bij ons de basis. Als jij bij ons werkt krijg je daarom ook veel verantwoordelijkheid. Als jij goede ideeën hebt om onszelf of een klant te helpen, hoef je daar niet eerst allemaal handtekeningen voor te verzamelen. Je overlegt met je coach (wij geloven niet zo in managers) en vertrouwen er op dat jij jouw idee goed uitvoert. We zijn een gedreven team dat proactief is en graag wil helpen en meedenken. We zijn innovatief en dat betekent dat we ook graag pionieren en natuurlijk gaat er dan ook wel iets mis, want we zijn allemaal mensen. Maar van fouten leren we en daardoor komen we ook zélf elke dag weer een beetje verder vooruit!

 

Wij zijn gedreven

We houden van 'gewoon doen', niet lullen maar poetsen. We zijn hierin proactief: nog voor er een probleem ontstaat hebben wij het vaak al opgelost. We denken graag mee over de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en helpen ze graag met hun probleem, maar zoeken hierin altijd naar balans.

 

Wij zijn realistisch

We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag; wat wil een opdrachtgever nu echt? En is dat wel de beste oplossing als je kijkt naar 'mensen, technieken en processen'? We zijn ergens heel erg voor of heel erg tegen.  Maar we hebben altijd een onderbouwing en zijn realistisch. We denken niet zwart-wit, maar zijn gepassioneerd. We weten waarover we praten en zijn specialist. Zo niet, dan verdiepen we ons!

 

Wij zijn Ratho!

Ratho is een full-service ICT-dienstverlener (MSP) met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Wij leveren onze ICT-beheerdiensten zowel aan het onderwijs als aan het MKB voornamelijk in de regio Eindhoven. Bij Ratho helpen we onze opdrachtgevers graag verder vooruit. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en gericht op innovatie. We bieden onze medewerkers veel (technische) vrijheid en stimuleren eigen initiatieven. Ook hechten we veel waarde aan een goede onderlinge sfeer. We ondernemen dan ook regelmatig samen activiteiten, zoals samen een nacht of weekend weg en samen borrelen of eten in de stad. Sowieso is er elke dag een verzorgde lunch waaraan iedereen mag deelnemen.

 

 

Ons verhaal

Al vanaf het begin van Ratho (2005) is ons motto dat ICT ondersteunend is en niet leidend moet zijn. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken. Punt. De ICT dient bedrijfsprocessen te ondersteunen en optimaliseren en niet te beperken.

Ratho is destijds gestart met het aanbieden van ICT werkplekbeheer in het onderwijs, om vervolgens in 2007 ook ICT-beheerdiensten te verlenen aan het MKB in regio Eindhoven en vervolgens in heel Nederland. Inmiddels is Ratho Microsoft Gold Partner en uitgegroeid tot een full-service ICT-dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Wij blijven als organisatie altijd trouw aan onze visie om ICT ondersteunend te laten zijn.

Missie:
Mensen binnen organisaties helpen bij het gebruiken van technologische oplossingen ter ondersteuning van het behalen van hun successen.

Visie:
ICT mag nooit leidend, maar enkel ondersteunend zijn aan de processen binnen een organisatie.

Pas jij in ons team ? 

Ratho B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT werkplekbeheer en -oplossingen voor het onderwijs en het MKB. We bestaan sinds 2005 en zijn uitgegroeid naar een full-service ICT dienstverlener met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt. ICT moet ondersteunend zijn en niet leidend.

Onze mensen maken Ratho zowel uniek als succesvol. Opdrachtgevers waarderen onze combinatie van gedrevenheid, realisme en de vergaande verbinding die wij altijd met hen zoeken. Wij leveren niet zomaar ICT-diensten; wij scheppen voor onze klanten de voorwaarden om succesvol te zijn. De kracht van Ratho zit dus in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat, want de ontwikkelingen gaan snel en je moet bij willen blijven en snel kunnen schakelen. Gelukkig doen we het écht samen!

Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We communiceren nauw met elkaar én met de klant. Om dit waar te maken werken we nauw samen, vaak in projectgroepen ondersteund door o.a. ITGlue, Autotask en Teams van Microsoft 365.

Hou jij er van om opdrachtgevers écht te leren kennen en ze niet te behandelen als een 'nummertje'? Help hen én uiteraard jezelf verder vooruit bij Ratho en solliciteer snel!