logo
Meer details
Match criteria
Regio
  • Noord-Brabant
Opleidingsniveau
  • MBO, HAVO, VWO
Dienstverband
  • Vast

Medior Systeem-/ Netwerkbeheerder

Nieuw

Systeem-/Netwerkbeheerder – ‘s-Hertogenbosch

PinkRoccade in ’s-Hertogenbosch zoekt een nieuwe collega om het interne IT-team te versterken. Als Systeem-/Netwerkbeheerder sluit je je aan bij een team van vijf techneuten die gezamenlijk zorgen voor een optimaal functionerende IT-omgeving.

Ben jij gepassioneerd door het beheren van interne IT-infrastructuren en netwerken? Werk je graag met moderne technologieën zoals VMware en Azure, en wil je bijdragen aan de stabiliteit en verbetering van een IT-omgeving? Dan is PinkRoccade de ideale werkplek voor jou!

Jouw rol als Systeem-/Netwerkbeheerder
Als medior Systeem-/Netwerkbeheerder bij PinkRoccade Local Government ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van onze IT-infrastructuur. Je houdt je bezig met:

  • Infra beheer: Configureren, onderhouden en monitoren van netwerksystemen, servers, en bijbehorende hardware en software (ongeveer 70% van je werk).
  • Netwerkbeveiliging: Beheer van firewalls, WiFi, VPN, en andere beveiligingsapparatuur.
  • Werkplekondersteuning: Ondersteuning van 450 medewerkers en beheer van 160 (flex)werkplekken.
  • Back-upbeheer: Zorgdragen voor betrouwbare back-ups en herstelprocedures.
  • Procesverbetering: Continu verbeteren van teamprocessen en ondersteuning bieden via Topdesk.

Je lost technische problemen op, waarborgt netwerk- en systeembeveiliging, en biedt ondersteuning aan eindgebruikers.

Dit breng je mee

Als medior Systeem- en netwerkbeheerder ben je geïnteresseerd en gedreven om door te leren op het gebied van onder andere Microsoft producten en netwerktechnologie. Je hebt een proactieve houding, sterke analytische vaardigheden, en kunt zelfstandig projecten beheren, terwijl je ook nauw samenwerkt met je team.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding richting ICT;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van server- en netwerkbeheer, VMware, en Windows Server, Topdesk, AFAS, Fortinet.

Dit biedt PinkRoccade jou

Bij PinkRoccade werk je in een hecht team van vijf techneuten en krijg je volop uitdaging. Je krijgt de kans om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, met ruimte voor eigen inbreng en voortdurende ontwikkeling.

PinkRoccade biedt jou:

  • Een competitief salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een opleidingsprogramma ‘on the job’ en deelname aan ons Young Professional Programma;
  • Een werkplek in een prachtig pand in ’s-Hertogenbosch;
  • 26 vakantiedagen en flexibele werktijden;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder variabele beloning, collectieve verzekeringen, een laptop (incl. accessoires), telefoon(budget) en abonnement;
  • Internetvergoeding van €45,- netto per maand en een thuiswerkvergoeding van €2,35 netto per dag (op basis van declaratie).

Bedrijfsprofiel

PinkRoccade Local Government is al meer dan 70 jaar actief in de ICT-markt voor de lokale overheid. Met een team van 450 toegewijde medewerkers, verdeeld over verschillende marktgerichte domeinen, ondersteunt PinkRoccade de publieke dienstverlening met innovatieve oplossingen. Binnen het bedrijf zorgt een hecht team van vijf gedreven techneuten—jouw toekomstige collega's—ervoor dat de interne IT als een goed geoliede machine blijft draaien. Dit team bestaat uit vier technische experts en één Teamlead die alles in goede banen leidt.

Bij PinkRoccade wordt er informeel gewerkt waar het kan, en strak georganiseerd waar het moet. Humor speelt een belangrijke rol in de dagelijkse samenwerking, maar het team weet ook precies wanneer het tijd is om serieus te zijn. Open en eerlijke communicatie staan centraal, en er is altijd ruimte voor het ontdekken van nieuwe kennis en innovatieve technologieën.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar gijs@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Gijs van Dooren via telefoonnummer 013-303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt Pinkroccade bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

Locatie

's-Hertogenbosch

Contactpersoon

van Dooren

Medior Systeem-/ Netwerkbeheerder
Terug
Hupp gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close