logo
Meer details
Match criteria

Junior front-end webdeveloper

Junior front-end webdeveloper

Combineer jouw creativiteit met je technische skills en krijg energie van innovatieve oplossingen voor uitdagende vraagstukken. Wil jij een directe impact maken op de gebruikerservaring en het succes van een website of applicatie? Solliciteer dan als junior front-end webdeveloper bij Indicia.

Jouw rol als junior front-end webdeveloper
Pixelperfect UX designs en responsieve WordPress-websites, laat dat maar aan jou over! Als junior front-end webdeveloper bij Indicia ben je van begin tot eind betrokken bij toffe projecten in allerlei branches. Jouw team ging je al voor in het optimaliseren van het digitale zorgportaal van De Wegwijzer. Het ondersteunen van de zoekmachinestrategie en interface voor Boodschappen.nl. En het realiseren van meer engagement op de AWVN-website. Het geeft jou energie om dit soort klanten te helpen bij de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van hun organisatie. En hun succes te laten groeien. Jij bent niet alleen onmisbaar voor de klant, wij kunnen jouw expertise intern ook goed gebruiken. Indicia heeft een online basisthema dat onderhoud én vernieuwing nodig heeft. Heb jij goede ideeën? Kom maar op!

Dit breng je mee

  • Minimaal één jaar werkervaring in development
  • Ervaring met HTML, javascript en (S)CSS
  • (Basis)kennis van PHP en WordPress
  • Kennis van de Scrum-methodiek en je werkt graag in sprints
  • Je hebt ervaring met versiebeheer

Dit bieden wij jou

Je komt te werken binnen het Online Concepts Wordpress team. Jullie werken voor uiteenlopende klanten als: Zekur en Boodschappen.nl. Alle teams binnen Indicia zijn zelfsturend, wat veel zelfstandigheid en inspraak betekent. Indicia kent een informele werksfeer, met een mooi kantoor gevestigd in hartje Tilburg. Regelmatig worden er (thema) borrels en (sport) activiteiten georganiseerd. Indicia streeft ernaar jouw werkdag een happy day te maken en is er ook voor je als het even niet lekker loopt.

Naast Indicia’s authentieke ‘family culture’ krijg je ook:
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Dagelijks gezamenlijke lunch;
  • Goede pensioensregeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • Wekelijks 2 uur tijd voor persoonlijke/team leerdoeleinden;
  • Toegang tot het jaarlijkse WordCamp;
  • Doorgroeimogelijkheid naar een medior functie en salaris dat meegroeit.

Hoe nu verder?

Zie jij het helemaal zitten om ideeën om te zetten tot innovatieve webprojecten? Leuk! Laten we vrijblijvend kennis maken. Laat dan hieronder je CV en motivatie achter. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Noa van Ginneken via noa.van.ginneken@indicia.nl.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf geschreven is. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT ondersteunt Indicia bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

Locatie

Tilburg

Contactpersoon

van Ginneken

Junior front-end webdeveloper
Terug
Noa van Ginneken
E-mail: noa@hupp.nl
Hupp gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close